Jdi na obsah Jdi na menu
 


Shinji Akita 2012

3. 12. 2012

Seminář s Shinji Akitou

24. – 25. listopadu v Táboře

 

Poslední listopadový víkend se v Táboře konal seminář s japonským instruktorem žijícím v Německu Shinji Akitou. Kromě jihočechů přijeli i karatisté z Prahy a okolí, stejně jako ze všech ostatních koutů republiky i Moravy a také z Německa. Celkově bylo na 200 účastníků. Akci pořádal Jihočeský svaz JKA Karate. Za sedlčanský oddíl se semináře zúčastnili Eliška a Jiří Havlovi, Dana a Tomáš Masnicovi.

V sobotu navečer po všech trénincích došlo i na soutěž kata týmů, které se účastnilo 25 družstev. Mezi diváky byl i japonský instruktor Shinji Akita a němečtí přátelé. Turnaj probíhal systémem jedné porážky a rozhodčí jednotlivé týmy bodově hodnotili. Byl uspořádán za podpory města Tábora. Soutěžilo se ve třech kategoriích - do 10 let, 11-13 let a 14-15 let. Nejhojněji obsazené byly první dvě kategorie, nejstarší cvičenci vytvořili nejnižší počet týmů.

Eliška a Dana se zúčastnily v kategorii do 10 let. Přestože nebodovaly, účastí získaly cenné zkušenosti, které se jim budou hodit v dalších soutěžích.

 

Náhledy fotografií ze složky Shinji Akita 2012

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář