Jdi na obsah Jdi na menu
 


Borotín 2011 - děti

19. 7. 2011

22. letní sportovní tábor karate pro děti

10. – 15. července 2011, Borotín

 

Druhý červencový týden se konal již 22. letní sportovní tábor karate pro děti. Tréninky probíhaly pod vedením Senseie Josefa Pěknice a trenérů Ivety Pěknicové a Michala Polaneckého.

Soustředění se zúčastnilo 36 dětí z Tábora, Milevska i Sedlčan. Jako tradičně jsme cvičili i byli ubytováni ve sportovní hale v Borotíně a stravovali jsme se v jídelně borotínské základní školy. Tréninky probíhaly 2-3 krát denně v tělocvičně. Stavěli jsme každý den překážkovou dráhu, kde se přeskakovalo, podlézalo, dělaly se kotouly, běhalo a obíhaly se kužele. Hlavní náplní bylo samozřejmě cvičení karate, příprava na zkoušky na STV Kyu, které proběhly ve čtvrtek. Oživením programu byla také výuka pádů a základů sebeobrany Michalem Polaneckým.

Každý večer probíhal program na hřišti u rybníka, kde se cvičily kata a kumite a také došlo na zábavu s míči a létacími talíři. Postupně proběhly hry v přenášení vody v kelímkách, v prolézaní obruče, když se celý tým v řadě drží za ruce nebo ve vydávání zvuku kachny. V tělocvičně děti také hrály hru s nafukováním balónku v týmech a následným rozšlapáváním.

Došlo také na návštěvu bazénu, kde kromě koupání proběhla i přehlídka pupkounů a hubeňourů a soutěže v rychlosti přeplavání bazénu a potápění. Ve středu odpoledne jsme vyrazili na Samuraj trek a šli jsme dobýt vodní hrad Borotín. Zacvičením několika kata jsme vyhnali duchy a pak se cestou kolem polí vraceli zpět.

Také proběhla soutěž v kreslení na téma karate, které s přehledem kralovala děvčata a poté jsme si všichni osladili život zákusky z Cukrárny Ambrozia. Tímto paní Veselé děkujeme za tento sponzorský dar.

Letní škola sice proběhla za proměnlivého počasí, ale i tak se vše vydařilo a děti se bavily. Gratulujeme všem k vykonání zkoušky na stupně technické vyspělosti Kyu a zvláště pak Michalu Polaneckému k získání 3. Kyu, hnědého pásu. Také všem přejeme pěkný zbytek prázdnin a za rok se těšíme na 23. letní sportovní tábor karate pro děti v Borotíně.

 

Iveta Pěknicová

Trenérka KPK Tábor

 

Náhledy fotografií ze složky Borotín 2011

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 8. 3. 2013 18:29)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 15:45)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz