Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mikulášský mezinárodní turnaj 2012

31. 12. 2012

MIKULÁŠ CUP Praha

8. prosince 2012

Třetí předvánoční sobotu jsme se vypravili do Prahy na poslední soutěž v tomto roce. Atmosféra byla uvolněnější (závodníci již nepotřebovali sbírat body na postup na mistrovství republiky), i když někdy to tak nevypadalo, děti se byly jako lvi!

Karate-P-Klub Tábor, Milevsko a Sedlčany reprezentovalo přes 16 závodníků, kteří bojovali o medaile v konkurenci dalších víc jak 180 karatistů. Turnaj probíhal od nejmladších kategorií mini žáků a žákyň, mladších i starších žáků až po mladší dorostence a dorostenky ve věku 14-16 let.

Za sedlčanský oddíl závodily Eliška Havlová a Dana Masnicová.

Eliška v kata hladce prošla po třech výhrách do semifinále a skončila na 6. místě,  v kumite po jedné výhře a jedné prohře ve třetím zápase kvůli zakázané technice vyhrála a postoupila mezi šest nejlepších, odstoupila ale kvůli zranění. Dana Masnicová startovala v kata, ale bohužel i přes jednu  výhru neprošla  eliminací. Společně pak Eliška s Danou a  Hankou Lípovou z Milevska utvořily tým v kategorii mini žákyň. Přestože v kata týmu nebodovaly, je pro ně mezinárodní turnaj a navíc takové velikosti (přes 190 soutěžících) nenahraditelnou zkušeností.

Oběma děkujeme za skvělou reprezentaci našeho oddílu, přejeme plno další motivace ke cvičení a především chutě se zlepšovat a pracovat na sobě. Zároveň přejeme hodně štěstí u zkoušek, i když je to především o tom, co sami cvičenci umí a co si z tréninků odnesou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář